torstai 18. kesäkuuta 2009

Kuva 162: maastoutukaa!

Retkeilyrompeliikkeissä ja eritoiten metsästys-sellaisissa myydään jos jonkinnäköistä maastonväristä vermettä. Miksi? Kyllähän ne vaatteet käytössä muuttuvat maastoon sopeutuviksi ihan itsestäänkin, kengät eritoiten.


Jos on oikein kiire, niin pikakäsittelyn saa aikaiseksi vaikkapa viikonloppuisella mutakävelyllä. 3,5 tunnin käsittelyn jälkeen leidin tennareita ei erota mudasta NATOn vakoilusatelliittikaan. Ja mikä mielenkiintoisinta, alunperin musta(valkoiset) tennarit ovat konepesunkin jälkeen sitke
ästi mudanväriset.

Sääst
ökuurille joutunut Suomen Armeija saa vapaasti lainata niksiä.

4 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Leidin jalat (kengistä ny puhumattakaan) on ny sitte varmaan silkkisen sileet ja hyvässä kunnossa. Eikös ne oikein jossain maksa noista mutakylvyistä kaunistuakseen?

Maria kirjoitti...

Lumia peesaten, olisi ollut tärkeää nähdä kuva myös varpaista ennen - jälkeen. Ehkäpä olisit myynyt sen johonkin kauneuslehteen ;D

Marita kirjoitti...

Niin, tosi naiset huolehtivat aina kauneudesta!

Rieba kirjoitti...

kovettuneet kantapaat kylla totta tosiaan pehmenivat, tosin jalkeen-kuva jaloista ei ehken olisi sopinut mihinkaan kosmetiikkamainokseen - se muta naas imeytyy varpaankynsien alle. ja mustanpuhuvaa mutaa se onkin. phui.