maanantai 7. syyskuuta 2009

Kuva 168: Ei aina vaan Lapissa

Myös retkeilevien naisten on hyvä huolehtia parisuhteestaan, mikäli sellainen vielä on. Ei voida ajatella, että aina lomilla nukutaan louteessa tai kuusen alla jossain Lapin erämaissa, vaan joskus on tärkeää kuunnella myös kumppania ja viedä hänet vaikkapa Espanjaan nauttimaan erilaisesta lomasta. On tärkeää että molempien mielihalut tulevat täytetyksi ja parisuhde saa energiaa jaksaa mahdollisesti vaikeampien vaiheiden yli.

Ei aina tarvitse nukkua laavussa, vaan vuorilta löytyy iltayöstä myös hieman askeettista mutta rustiikkia sisämajoitusta. Varsinkin jos kynttilöitä on tullut mukaan vain yksi pieni jämä ja päälampuista on paristot finito, iltayö vain vilahtaa ohitse. Ja parisuhde voimistuu!Ehkä aina ei aamulla kannata kupeksia, eikä katsella niin kamalasti ympärilleen, vaan lähteä vaan ihan reippasti matkaan sen enempää toljottelematta.

Espanjan Pyrenneillä marraskuussa 2004

6 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Tuo on kyllä kauniisti sanottuna jo ERITTÄIN rustiikkia ;).

Halti kirjoitti...

Askeettista. Pieneliöstön yöelämä lienee varsin vilkasta :D Luulisi retkeilevää kumppania kiinnostavan jatkossa raikkaat puhtaat Lapin kairat ja laavun suloinen syli.

Hiutale kirjoitti...

Haltihan sen jo sanoikin, kyllä mä myösepäilen, että tässä on haettu vertailupohjaa, että "eikö vaan ollutkin Hammaskairassa pehmoisempi sammalvuode?".

Maria kirjoitti...

Se haluaa sinne takaisin taas. Eikä mua auta mikään. Miksi muka ei aina voi mennä vaan Lappiin.

Olin kohtelias ja annoin sille tuon patjan - eli mistään hinnasta en olisi suostunut makaamaan sillä ;-)

Rieba kirjoitti...

Eikos viimeisessa Retkilehden naiseusretkeilynumerossa ollut juttu siita, miten naiset nimenomaan arvostavat korkeatasoisia majapaikkoja ja haluavat nukkua pehmeilla patjoilla? Ja tuollahan on viela tuolikin, wow.

Lumi kirjoitti...

Ihan liiallista ylellisyyttä ja varustelun tasoa! Hyh, kyllä sitä pitää herkkähipiäisemmälle miehellekin sammalvuode kelvata.
Mokoma nirsoilija.