tiistai 10. toukokuuta 2011

Miksi lähteä makuupussista

lähde makuupussin kanssa!

Makaat makarissa ja sit alkaa pissittää ja et vaan niin haluaisi nousta makarista. Vasta tänä talvena, kaikkien näiden vuosien jälkeen, tajusin, että ei tarvii nousta siitä makarista, voin mennä sen makarin kanssa. Siis: nouse istuma-asentoon, avaa jalkopäästä vetoketjua sen verran, että saat jalat ulos ja taaperra hankeen joko kenkien kanssa tai ilman. Tarpeen tullen, nostat makarin jalkopään kainaloon ja teet mitä pitää tehdä. Mikään osa sinusta ei juuri kylmene, (no ehkä varpaat jos olet hangessa avojaloin) ei ainakaan mikään suuri kylmävaraaja (=pylly). Kun asetut alustalle, vetäiset jalat pussiin ja vetskarin kiinni ja nukahdat hymyillen!

Seuraava versio tästä on se, että tajuat majoitteessa olevan muutama aste pakkasta ja ihan kohta paleltaa ja olet vain siinä kevyessä kesäpussissa, et viittinyt avata massivista talvimakaria. Noh, laitat tulet jättämättä makaria (kts yllä) ja laitat untuvatakin ihan ensiksi makuupussin päälle ja kädet hihoihin. Kun olet saanut tulet syttymään, asetut makuulle, otat kädet hihoista ja pujahdat takin sisällä makariin ja nukahdat hymyillen tulen ääniin!

7 kommenttia:

tyy kirjoitti...

Kuvaa jäi kyllä kovastikin kaipaamaan.

Lumi kirjoitti...

^ :D
Niin minäkin!

Maria kirjoitti...

Ja pöh! Tuon selvemmin ei asiaa voi selittää. Ja mitä teki aito valokuvaaja sisar-T, käänsi kylkeä ;D

Minna kirjoitti...

Oli niin tarkkaan kuvailtu, että valokuva on tarpeeton! Voin tuntea unen hiipivän tulen ritinässä. Kiitos tästä!

Halti kirjoitti...

Njaa....retkisiskoa ei paleltanut, koska nukkui talvipussissa :)

Mutta jos vastaava tilanne tulee eteen uudelleen, minut saapi herättää kuvaamaan :) Tuossa tilanteessa luultavasti olisin joutunut lähtemään heti pissille, sillä eihän tollasta nauramati voi katella.

Marita kirjoitti...

Oisitkohan tehny samalla tavalla tuon pissireissun?

Kuiskaisa kirjoitti...

Makuupussi voi lähteä naisesta, mutta nainen ei lähde makuupussista. Vai miten se nyt menikään..