torstai 14. heinäkuuta 2011

Kuva 236: Naiset edellä

kun ei ole ihan varma

miten tästä laskeudutaan..
ja onhan niin pehmeämpi pudota
(jos klikkaat kuvaa sieltä löytyy nainen joka laskeutuu)

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hihi. "Laskeutuu"...

Anonyymi kirjoitti...

I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.
Cheap Flights to Koh Samui
Flights to Koh Samui
koh samui Flights

Anonyymi kirjoitti...

Heeei! Ei kai tämä kuva ole Lofooteilta? Tuo takana näkyvä nyppylä nimittäin muistuttaa kovasti paikkaa, jossa kävimme, ja josta ihailimme tämän kuvan ottopaikkaa - ja päätimme muuttaa suunnitelmaa... :)

S.

Maria kirjoitti...

Kyllä tämä on Lofooteilta :-) Onneksi me tulimme siitä toisesta suunnasta, muuten olisimme mekin kääntyneet. Tuolla muutama kuva sieltä.

Maria kirjoitti...

http://mariaariam.wordpress.com/2011/07/14/lofooteilla-retkella/

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kuvista! Lisäkuvien valossa ei sitten täsmännytkään enää, kyllä teillä taisi olla vielä vähän hurjempi paikka! :)

Siksi uskaltaisin väittää, että olisi kannattanut kiivetä sinne "järvi ja kukkia" -vuorelle (paitsi jos tosiaan olit jo siellä käynyt aiemmin), ei se niin jyrkkää ole kuin yo. kuvassa. Mekään emme kyllä jaksaneet kiivetä sitä vuorta kahteen kertaan, eli käännyimme huipulta takaisin emmekä laskeutuneet meren rantaan saakka. Joka tapauksessa Lofooteilla näkee huikeita maisemia toisensa perään, varsinkin jos jaksaa vähän ulkoiluttaa itseään! Saattaa vaan olla, että matkalla tulee sitten noita haastavia yllätyksiä... ;)

S.

Maria kirjoitti...

Oijoi, nyt harmittaa, sinne pitää mennä siis uusiksi!

Laiskuus iski, ajattelimme, että ensin nousemme, sitten laskemme, taas nousemme ja sitten laskemme. Noustessa piippaa keuhkot ja laskeutuessa jalat, kun jännitän vähän niitä laskuja.

Kyllä, täällä on aivan jatkuvaa maisemailotulitusta, aivan mahtavaa!

Anonyymi kirjoitti...

I liked it so much and very interesting, too! Thanks for sharing the experience.
Wonderful post, really great tips and advice. I was interested by your comment,
flights to phuket
Flights to cebu
flights to osaka