torstai 23. huhtikuuta 2015

Kuva 309: Rakas päiväkirja


Rakas päiväkirja, haluan nyt avata sieluni ja pohtia tuntojani hiihtoretkeltä Paistuntureilta.
Itseeni sukeltaen ja viiltävätkin tunteet rohkeasti kohdaten.


Tiistai 7.4. hiihtomme alkoi iltapäivällä

Etukäteisjälkiruoka
- Lusikkaleivät

Aperatiivina
- rommihunajasnapsit

Päivällinen
- kasvissosekeitto, fetajuustolla ja paprikalla
- lapinrieskaa, luomuvoita, juusto
- punaviini

Välikahvit
- espersso, tunturiherkku (oma tehty suklaa-pähkinä-hedelmäsekoitus)

Jälkiruoka
- 3v. kypsytetty Gouda-juusto, sitruunatäytteiset oliivit
- punaviini (Mayu, chile)

Yömyssy
- Valhalla




Keskiviikko 8.4.

Aamiainen
- leipäjuusto, lakka/viikunahillo
- kahvi
- lapinrieska
- saaristolaisleipä, juusto

Lounas
- Maa-artisokkakeitto, tee sekä lusikkaleivät

Välikahvit
- Lapinrieska, lohipasta, juusto

Päivädrinkki
- Hunajarommi

Etujälkiruoka
- Suklaabaileys, vaahtokarkit

Alkupalat
- lämminsaaristolaisleipä, vuohenjuustolla ja viikunahillolla

Päivällinen
- ohratto
- valkosipulilla ja hunajalla voideltu hapankorppu vuohenjuustolla
- Mayu

Jälkiruoka
- Avokado-banaani-raakasuklaamousse, temperoitu Baileys




Torstai 9.4.

Aamiainen
- paistetut kananmunat, sormisuola, lämmitetty saaristolaisleipä
- kahvi (huom. ei mitään alkoholijuomaa)

Lounas
- Kasvispata termarista, saar.leipä
- Tee, Tunturiherkku

Väliviini
- hapankorppu, vuohenjuusto, lakkahillo, valkoviini

Päivällinen (tässä vaiheessa toki nautimme väli-innoittajana tumman lager oluen)
- Sienirisotto, inkiväärimarinoitu halloumjuusto,
- valkoviini, tee

Jälkiruoka
- avokadomousse



Perjantai 10.4.

Aamiainen
- paistetut kananmunat, saar.leipä, lusikkaleivät
- kahvi

Lounas
- inkiväärinen kasvispata
- tee ja Tunturiherkku

Kokin tervehdys
- hunja-rommi ja lusikkaleivät

Välikahvit
- speltti-emmental näkkileipä ja kaffe

Päivällinen
- perunamuussi, savusärjet

Jälkkäri
- kookosletut, viikuna/lakkahillo, suklaabaileys



Lauantai 10.4. klo 6.30

Aamiainen
- Letut, kahvi

Lounas
- kasvissuikale haudute
- tee, saar.leipä, Tunturiherkku, kahvi

Päivällinen
- Tortelliini bruchetta kastike ja parmesanjuusto
- valkoviini

Jälkiruoka
- vanilja/kookosvanukas, tumma suklaa, espesso, baileys

Iltapala
- lämmin tervamuikkuleipä




Sunnuntai 11.4.

Aamiainen
- paisteut kananmunat, saar.leipä ja kahvi

Lounas
- risottopasta blognese, tee

Välipala
- saar.leipä, juusto, Tunturiherkku ja tee

Alkupala
- Valhalla, tummasuklaa

Päivällinen
- curry-feta-risotto
- valkoviini



Maanantai 12.4.

Aamiainen-
- paprika-juustomunakas, spelttinäkkileipä, kahvi

Lounas
- Perunamuussi, säilykesärjet
- tee, kahvi ja pakko olla joku herkku jota nyt sielu ei muista!

4 kommenttia:

merja kirjoitti...

...kuinkas tälläiselle gourmee reissulle pääsisi mukaan(?)

Johanna kirjoitti...

Ooh, mikä menu!

Lillin perhe kirjoitti...

Hyvä ruoka, vielä parempi mieli. Ja kaikki maistuu tuolla vielä montakertaa paremmalta kuin kotona.

Kaarnikka kirjoitti...

Olette asian ytimessä. Retkeily ei ole mitään ilman herkullista ruokaa. Tylsät pussipöperöt vie hohdon koko hommasta! Natintoja sileulle, mielelle ja ruumile jes :)