perjantai 7. marraskuuta 2008

Kuva 37: Naisretkeilijän keittiöSen lisäksi, että naisretkeilijä on huoliteltu ja kaunis, on myös hänen kotinsa aina kaikin puolin tyylikäs ja ja viimeisimpiä sisustusalan trendejä noudattava.

Vaikka koti usein hyvin pieni, naisretkeilijä sisustaa sen kauniisti oman näköisekseen. Terassilta on suora käynti eteisen rinnalla sulassa sovussa toimivaan avokeittiöön, josta kuljetaan välioven kautta yhdistettyyn makuu- ja olohuoneeseen. Ovesta ja mahdollisista ikkunoista aukeaa yleensä ihailemisen arvoinen maisema.

Joillakin onnekkailla on asunnossaan makuu-/olohuone kahden siiven välissä, jolloin keittiö ja eteinen ovat täysin erilliset tilat. Naisretkeilijän koti on aina hyvässä järjestyksessä, ja on hyvin harvinaista, että sieltä löytyy likaisia vaatteita tai tiskaamattomia tiskejä - kuva puhukoon puolestaan...
-Lotta-
(Kuva Huippuvuorilta!)

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Tästä aistikkaasta keittiöstä puuttuu mun vakivaruste, prisman muovikassi. Ei ole yhtään reissua oli sitten mikä vuodenaika tahansa, ettei jossain kuvassa olisi tämä kaunis, perinteinen, aistikas valkovihreä "luonnontuote" ;-)