tiistai 11. marraskuuta 2008

Kuva 46: tosinainen


Tosinainen ei tartte mitään peukalotukia murtuneeseen sormeensa, moiset on vain tiellä putkirinkan kera kalliokiipeillessä. Tosinainen ei myöskään tarvitse hiusgeeliä, vaan luonnollinen tuskanhiki (korkeanpaikankammo + se murtunut peukalo), tavallinen hiki (vuoret on KORKEITA, joten niitten päälle on raskasta kiivetä) ja muutaman päivän pesemättömyys luovat kampauksen, jonka koossapysymiseen ei kummempia tartte.

Tosinainen ei myöskään tartte päällyspaitaa teknisen aluspaitansa päälle, eikä mitään high-tech-housuja (yksi tekninen asuste riittää). Tosinainen ei tartte muuta kuin Asenteen ja Luonnollisen Hymyn. Ja kun poseeraa pittoreskissa vuoristossa, Tosinainen tietty esittelee nuhjaista, mutaista, ruskean-harmaaksi muuntunutta peukalotukea kuin parastakin pokaalia. Miksi? Aikooko se kuittailla lääkärilleen? Vaiko vakuutusyhtiölle? Vaiko vain pelotella pikkulapsia?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mykistävää ja ihan päivänselvää, ettei tuollaista kuvaa voi mitenkään saada tallennettua kenestäkään muusta kuin tosinaisesta. Kuka tahansa ei edes selviytyisi tuolleen... tuonne... tommoseen paikkaan sormeaan esittelemään. Olen todella vaikuttunut!